Cupa “Crai nou” s-a amanat pentru data de 19 februarie (Atletism)


Intră acum și în grupul de

Întrucât mai mulţi antrenori din judeţ şi-au manifestat dorinţa de a participa cu grupele de copii I şi II la a patra ediţie a Cupei „Crai nou”, programată a se desfăşura sâmbătă, 15 ianuarie, iar în aceeaşi zi la Bacău are loc Cupa Bistriţei, o altă competiţie de tradiţie, concursul organizat de cotidianul „Crai nou” şi NewsBucovina.ro a fost amânat pentru data de 19 februarie 2011.

„Am primit foarte multe telefoane din judeţ şi antrenorii ne-au rugat să amânăm concursul întrucât nu pot participa la două competiţii în aceeaşi zi, motiv pentru care am fost de acord. Premiile şi mai ales faptul că această cupă a devenit un reper în calendarul competiţional la nivel judeţean sunt un motiv pentru care atât sportivii cât şi antrenorii vor să nu rateze prezenţa la Cupa „Crai nou”, a declarat Valerian Dura, inspector în cadrul DJST Suceava, co-organizator al competiţiei.

Împreună cu Direcţia pentru Sport a Judeţului Suceava şi CSM Suceava, ziarul „Crai nou” şi portalul NewsBucovina.ro vor organiza acest concurs destinat categoriilor de copii I şi II, respectiv, copile I şi II, care vor concura în probele de 50 m plat, 60 m plat, 600 m plat, 800 m plat, săritura în lungime.


Intră acum și în grupul de