Cezar Moscaliuc: „Tinta noastra pentru acest an este sportul scolar si cel de masa, fara a neglija sportul de performanta”


Intră acum și în grupul de

De la sfârşitul anului 2010, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Suceava are un nou şef, în persoana lui Cezar Moscaliuc, antrenor şi profesor la CSŞ 3 Suceava. Vineri, noul director al DJST a susţinut prima sa conferinţă de presă, în care şi-a prezentat obiectivele pentru acest an, cât şi programul competiţiile din următoarea perioadă.

Prioritatea lui Moscaliuc este de a da amploare activităţilor sportive de masă pentru a lărgi baza de selecţie. De asemenea, sportul şcolar va fi printre principalele sale obiective. Totodată, directorul DJST a spus că sportul de performanţă nu va fi neglijat.

„Am făcut o propunere de buget pentru acest an către ANST şi aşteptăm să vedem pe ce ne putem baza. Chiar de la începutul acestui an am încercat să soluţionăm toate cererile pe care le-am primit şi să asigurăm tricouri, diplome şi cupe sportivilor suceveni.

Organizăm în această perioadă un concurs de realizare a noii sigle pentru Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Suceava. Am trimis adresa noastră de email, [email protected] tuturor liceelor şi şcolilor generale. Cel mai bun proiect va fi analizat de către o comisie şi câştigătorul va fi premiat. Vrem să oferim şi celorlalţi participanţi premii şi ne gândim la un turneu de tir cu arcul şi la alte evenimente sportive”, a declarat Cezar Moscaliuc.


Intră acum și în grupul de