Pugilistii suceveni se pregatesc intens pentru Cupa Romaniei si campionatele nationale feminine (Box)


Intră acum și în grupul de

Încă de la începutul anului 2011, boxerii de la CSM Florconstruct Suceava au reluat pregătirile în vederea participării la Cupa României, care va debuta pe 20 februarie şi la Campionatul Naţional de Box feminin din luna martie. Pe lângă antrenamentele fizice şi cele în sală, cea mai bună verificare a potenţialului este considerată cea acumulată în meciurile de verificare.

Pugiliştii suceveni au fost prezenţi la începutul acestui an la un turneu de pregătire la Bistriţa, acolo unde au încrucişat mănuşile cu sportivii din Ardeal. La competiţie s-au remarcat tinerii Vasile Paramon, Cătălin Chirilă şi Lenuţa Perijoc.

„Îmi pun mari speranţe în aceşti sportivi în perspectiva viitoarelor competiţii oficiale care vor avea loc în lunile februarie şi martie. Ne bazăm şi în acest an pe sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Suceava care au fost tot timpul alături de boxul sucevean. Cu multă muncă şi cu o serie de gale de verificare sunt convins că pugiliştii noştri vor urca pe podiumul de premiere şi în acest an. Trebuie să mulţumim pentru înţelegerea de care au dat dovadă şi susţinerea lor şi colectivului de profesori de la Colegiul «Spiru Haret» din Suceava”, a declarat antrenorul secţiei de box de la CSM Florconstruct Suceava, Doru Iftime.

Odată cu mai tinerii săi colegi şi-a reluat pregătirile şi mult mai consacratul Nicolae Berariu. Deocamdată multiplul medaliat la campionatele naţionale de box se află în perioada de readaptare la efort pentru a ajunge la forma fizică optimă în perspectiva competiţiilor ce vor urma în 2011.


Intră acum și în grupul de