Arcasii suceveni au inceput cu dreptul sezonul competitional 2011 (Tir cu Arcul)


Intră acum și în grupul de

Prima competiţie oficială a anului 2011 la tir cu arcul s-a desfăşurat la Iaşi sub denumirea de Cupa “Unirii”. La acest concurs au participat 32 de sportivi de la patru cluburi din ţară: CSM Iaşi, CSM Suceava, SCM Deva şi CSŞ Rădăuţi.

Arcaşii de la CSM Suceava, pregătiţi de Rozalia Deneş şi cei de la CSŞ Rădăuţi, pregătiţi de Alexandru Deneş au demonstrat şi-au demonstrat din nou talentul reuşind clasări pe podiumul de premiere aproape la toate categoriile de vârstă din concurs.

În proba de arc olimpic destinată seniorilor Aurelian Bacinschi de la CSM Suceava s-a clasat al doilea, iar Alexandru Popescu de la CSŞ Rădăuţi al treilea. La feminin, Elena Gheorghiţă şi Oana Trufin de la CSM Suceava s-au clasat pe aceleaşi locuri ca şi băieţii.

La juniori, la masculin Florin Prelipcean de la CSŞ Rădăuţi a urcat pe cea de-a doua treaptă a podiumului, în timp ce Andrei Dănilă a ocupat poziţia a treia. La feminin în proba junioarelor primele trei locuri în clasamentul final au revenit sportivelor de la CSM Iaşi.

La categoria cadeţi, la masculin, proba a revenit lui Marian Rotar de la CSŞ Rădăuţi, locul al treilea fiind ocupat de colegul său de echipă Eduard Airinei. La feminin categoria cadeţi Teodora Cârdeiu şi Iulia Moroşan s-au clasat pe locurile II, respectiv III. Proba de arc compound la junioare a revenit sportivei Alina Forray de la CSŞ Rădăuţi.


Intră acum și în grupul de