Gala Rugbyului Humorean ajunge la cea de a doua ediție. Invitat special este humoreanul Mihai Macovei, cel mai titrat căpitan al Echipei Naționale de Rugby


Intră acum și în grupul de

Rugby Club Gura Humorului organizează în data de 1 Septembrie 2023, la Hotel Aldi din Gura Humorului, începând cu ora 18:00, Gala Rugbyului Humorean – eveniment menit să aducă în atenția publicului importanța comunității, plasată în context sportiv.

Gala Rugbyului Humorean vrea să aducă mai aproape povestea rugbystică humoreană de susținătorii sportului cu balonul oval din toată țara și să reitereze încă o dată rolul important pe care sportul îl are în viața unei comunități.

Invitat special în cadrul galei din 1 Septembrie 2023 va fi însuși căpitanul naționalei de rugby a României – Mihai Macovei. Originar din Gura Humorului, unde a performat ca junior, acesta numără 104 selecții pentru naționala de rugby a României, dar și numeroase participări la Cupe Mondiale.

Înainte de a se îndrepta către Cupa Mondială de Rugby din Franța, Mihai Macovei va face o scurtă oprire acasă, pentru a susține rugbyului humorean.

„La meciul pe care Romania l-a susținut în fața celor din Statele Unite ale Americii, mi-am anunțat retragerea, fiind ultimul meu meci pe Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf. Îmi doresc foarte mult să ajung acasă, la Gura Humorului, să îmi pot celebra cariera rugbystică, alături de oamenii cu care am crescut, atât personal, cât și profesional. Sunt mândru că am putut reprezenta țara, dar mai ales orașul meu natal, Gura Humorului, în nenumărate competiții naționale și internaționale”, transmite Mihai Macovei, căpitanul Echipei Naționale de Rugby a României.


Intră acum și în grupul de