Naţionala Romaniei in lupta pentru calificarea la Campionatul European (Handbal feminin – juniori Under 17)


Intră acum și în grupul de

Din selecţionata României face parte şi suceveanca Irina Ivan

În această săptămână, intervalul 25 – 27 martie, se va desfăşura, la Iaşi, Grupa a VI-a de calificare la Campionatul European de handbal feminin junioare Under 17. La turneu vor participa selecţionatele Armeniei, Israelului, Olandei şi României.

Programul jocurilor :

25 martie
România – Israel, ora 16:00 (TVR3)
Olanda – Armenia, ora 18:00 (TVR Iaşi)

26 martie
Armenia – România, ora 16:00 (TVR3)
Israel – Olanda, ora 18:00 (TVR Iaşi)

27 martie
Armenia – Israel, ora 10:00 (TVR3)
Olanda – România, ora 12:00 (TVR3)

Primele două formaţii clasate se califica la Campionatul European, care va avea loc în Cehia, în perioada 23 iunie – 3 iulie, 2011. Naţionala României se află de o săptamână la Iaşi, pentru un nou stagiu de pregătire, sub comanda antrenorilor Seviştean Popa şi Veniamin Lupan.

Din selecţionata României face parte şi suceveanca Irina Ivan, sportivă crescută la LPS Suceava şi apoi componentă a Centrului de Excelenţă de la Râmnicu Vâlcea.
“Vrem să câştigam această grupă de calificare, ba chiar ne gândim deja la un loc pe podiumul Campionatului European din Cehia, unde n-am mai urcat din 2005, cand Neagu şi Vizitiu câştigau, în Austria, medalia de argint. Actuala generaţie este una viguroasă, talentata şi capabilă de o noua performanţă europeană. Ma bazez pe interul stânga Gabriela Perianu, pe centrul Andreea Pricopi, pe interul dreapta Laura Popa, pe pivotul Roxana Cârjan şi pe portarul Denisa Dedu, practic coloana vertebrală a naţionalei româneşti. Vom aborda turneul de la Iaşi cu mare seriozitate, pentru a elimina orice surpriză neplacută”, declara tehnicianul principal Seviştean Popa.


Intră acum și în grupul de