Patru sportivi suceveni si-au castigat dreptul de a se pregati cu lotul national al Romaniei pentru Europene si Mondiale (Canotaj)


Intră acum și în grupul de

La sfârşitul săptămânii precedente, la Snagov, a avut loc un concurs individual de selecţie pentru juniori şi seniori în perspectiva Campionatelor Europene din Anglia şi a celor Mondiale din Slovenia. Patru dintre sportivii suceveni au reuşit să obţină timpi care să le permită să se pregătească cu lotul naţional al României.

De la CSM Suceava o performanţă bună a reuşit Marius Ghica, sportiv pregătit de antrenorul Ioan Despa, iar de la CSŞ „Nicu Gane” Fălticeni rezultate optime au realizat Cătălin Axinte, Ioana Vrânceanu şi Andreea Birică, sportivi pregătiţi de profesorul Vasile Avrămia. Foarte aproape de o calificare pentru lotul naţional a fost şi Gianina Beleagă, care mai mică decât colegele sale cu doi ani, a pierdut la o sutime accesul la stagiul de pregătire al lotului naţional.

„Mă bucur pentru cei care au reuşit să scoată timpi buni care să le permită pregătirea cu lotul naţional al României. Pentru ceilalţi nu rămâne le rămâne decât să muncească mai mult pentru că vor mai fi şanse de a ajunge la competiţiile europene şi mondiale”, a declarat antrenorul Ioan Despa.


Intră acum și în grupul de