Echipa LPS Suceava s-a calificat la turneul final (Minihandbal)


Intră acum și în grupul de

La finele săptămânii precedente la Cernavodă a avut loc unul dintre turneele semifinale ale Campionatului Naţional de minihandbal. La această competiţie au participat şase echipe, primele trei clasate urmând să câştige dreptul de a juca la turneul final din perioada 27-29 mai.

Formaţia Liceului cu Program Sportiv din Suceava a evoluat în compania echipelor din Constanţa, Galaţi, Iaşi, Piatra Neamţ şi Cernavodă. Micii handbalişti suceveni au învins cu 10-7 echipa din Constanţa, cu 15-12 pe cea din Iaşi şi cu 15-14 pe cea din Galaţi şi a pierdut cu 7-11 în faţa celor din Piatra Neamţ şi cu 10-18 în faţa gazdelor. În urma acestor rezultate echipa LPS Suceava s-a situat în clasamentul final pe locul III şi va putea evolua la turneul final.

“Meciurile de minihandbal sunt extrem de disputate şi orice ratare poate dezechilibra situaţia din teren. Jucătorii sunt foarte tineri şi nu au deprinse încă toate mişcările de ordin tehnic şi tactic din handbal.

Pentru noi cel puţin, scopul principal este cel de a creşte sportive pe care să ne putem baza în continuare şi din care să iasă handbalişti adevăraţi. Oricum, echipa noastră merită toate felicitările pentru că a rezistat în situaţii grele cum a fost cea din partida cu gruparea din Galaţi. S-au remarcat în mod deosebit Bogdan Cozorici, Claudiu Lăzurcă, Mihnea Bejan şi Deneş Cavnic”, a declarat antrenorul Iulian Dugan.

Din echipa Liceului cu Program Sportiv din Suceava calificată la turneul final al Campionatului Naţional de minihandbal au făcut parte sportivii: Ovidiu Cozorici, Claudiu Lăzurcă, Mihnea Bejan, Alexandru Babiuc, Robert Chirilă, Valentin Popa, Eduard Cazacu, Călin Croitor, Lucian Rusu, Vlad Berariu, Fabian Rusu şi Deneş Cavnic.


Intră acum și în grupul de