Minifotbal: Railex ODN, fara mila. Vezi cu ce scor au invins campionii in etapa a II-a


Intră acum și în grupul de


În etapa a II-a a playoff-ului Campionatului Municipal de Minifotbal, campioana Railex ODN a făcut scor cu Netcom: 13-0, într-un meci în care golgheterul Liviu Luca a marcat de 6 ori!

În aceeaşi rundă, Revine şi Interconti au terminat la egalitate, scor 1-1, iar ultima etapă din faza grupelor ce va avea loc sătptămâna viitoare va fi decisivă în ceea ce priveşte stabilirea echipelor care vor merge în semifinale.

În altă ordine de idei, Railex ODN va disputa săptămâna viitoare, pe 16 iunie, la Roman, barajul de calificare la Turneul final naţional de la Timişoara. Adversara echipei conduse de Ilie Lahman va fi Fenix Piatra Neamţ care a câştigat Municipalul de la poalele Pietricicăi după ce a dispus în meciul decisiv de Inter Piatra Neamţ, echipa foştilor fotbalişti ai Ceahlăului, Ionuţ Covrig, Florin Axinia şi Costel Ilie.

Întrucât regulamentul Federaţiei Române de Minifotbal permite participarea în competiţie şi a fotbaliştilor legitimaţi la grupări de Liga a IV-a, lucru interzis de organizatorii campionatului de la Suceava, Railex s-a întărit în perspectiva meciului de baraj de la Roman cu câţiva fotbalişti de valoare ca Ovidiu Bosancu, Cornel Căinari, Claudiu Sevaciuc, Sorin Nicoară, toţi de la Sporting Suceava, Radu Tomescu, de la Viitorul Liteni, şi Adrian Ungureanu, de la Bucovina Frătăuţii Noi.

La faza naţională a Cupei României, judeţul nostru va fi reprezentat de formaţia Adistal Iţcani, care va pleca la Sibiu pe 22 iunie, o zi mai târziu având programat primul meci.


Intră acum și în grupul de