Volei masculin: Stefan Lupu si Cosmin Andone, selectionati si in lotul national al Romaniei


Intră acum și în grupul de

Echipa de cadeţi a Clubului Sportiv „Nicu Gane” Fălticeni a pierdut printre degete o medalie în finala Campionatului Naţional. Sportivii pregătiţi de profesorul Ionel Ciocan au avut în mână medaliile de argint pierzându-le în ultimul meci cu CSŞ Unirea Dej.

Totuşi, în pofida acestei nereuşite, doi dintre sportivii clubului fălticenean au fost remarcaţi de antrenorii loturilor naţionale ale României. Ştefan Lupu şi Cosmin Andone au doar 17 ani şi vor putea evolua şi la Balcaniada de cadeţi, care va avea loc în Turcia şi la cea de juniori Under 21 care se va disputa în Macedonia. De remarcat faptul că Ştefan Lupu a participat cu naţionala Under 21 la preliminariile pentru Campionatul Mondial şi a jucat pentru CSMU LPS Suceava în sezonul precedent în Divizia A1.

„Mă bucură faptul că doi dintre sportivii crescuţi de clubul nostru au ajuns să joace pentru loturile naţionale ale României. Faptul că în pofida vârstei lor fragede, au doar 17 ani, vor evolua şi în selecţionata Under 21 confirmă valoare certă pe care o au.

În pofida faptului că nu am reuşit să cucerim o medalie la Campionatele Naţionale de cadeţi, avem satisfacţia deosebită ca doi dintre jucătorii noştri să fie remarcaţi de tehnicienii care se ocupă de loturile naţionale ale României”, a declarat antrenorul echipei de volei masculin cadeţi a CSŞ „Nicu Gane” Fălticeni, Ionel Ciocan.


Intră acum și în grupul de