Volei: Infrangeri pentru ambele nationale ale Romaniei la Balcaniada


Intră acum și în grupul de

Selecţionata de cadete a României, cu sucevencele Irina Andreica şi Diana Macovei în echipă, nu au reuşit să ţină piept şi Bulgariei după ce trecuseră pe rând de Albania şi Turcia la Balcaniada de la Tirana. Doar în setul al treilea tinerele jucătoare din România au dat un semn de viaţă după ce cedat primele două seturi la 19 şi 17.

În urma acestui rezultat selelcţionata României mai poate spera la medalia de bronz, însă îi trebuie minim o victorie în partidele cu Muntenegru şi Serbia.
Irina Andreica este componentă a formaţiei CS Medicina Tg.Mureş în timp ce Diana Macivei va juca pentru Ştiinţa Baia Mare.

România: Irina Andreica, Diana Cărbuneanu, Cristina Cazacu, Iuliana Matache, Andra Streşină şi Mihaela Albu (libero).Au mai jucat: Ionela Petre, Sabina Morth, Iuliana Cazamir şi Diana Macovei. Antrenori: Mircea Spătăcean şi Adrian Mihăilă.

Rezultatele zilei:

Turcia – Muntenegru 3-0 (25-14, 25-20, 25-11)
Albania – Serbia 0-3 (17-25, 13-25, 18-25)

Naţionala masculină de cadeţi a pierdut şi cel de-al doilea meci de la Balcaniada din Serbia. Elevii lui Daniel Banu și Vicențiu Dumitrescu au fost nevoiți să se recunoască învinși în fața Turciei la capătul unei partide de cinci seturi. Pentru România urmează jocurile din turneul 5-8. Titular în selelcţionata României a fost din nou Ştefan Lupu de la CSŞ “Nicu Gane” Fălticeni.

România: Dragoș Răileanu, Gabriel Bontea, Cornel Dobre, Mihai Ciupe, Răzvan Olteanu, Ștefan Lupu şi Mihai Popovici (libero). Au mai jucat: Gabriel Cherbeleaţă şi Claudiu Miron. Antrenori: Daniel Banu şi Vicenţiu Dumitrescu.

Rezultatele zilei:

Bulgaria – Albania 3-0 (25-14, 25-15, 25-10)
Muntenegru – Moldova 3-0 (25-14, 25-16, 25-19)


Intră acum și în grupul de