Acasă Sport Volei masculin: Jucatori noi la CSMU LPS Suceava

Volei masculin: Jucatori noi la CSMU LPS Suceava


Intră acum și în grupul de

Cu mai bine de o lună înaintea debutului oficial al sezonului competiţional 2011-2012 al Diviziei A2 de volei masculin, echipa CSMU LPS Suceava se pregăteşte în sala „Unirea” după un minicantonament efectuat la Câmpulung Moldovenesc. Din lotul cu care a încheiat campionatul precedent, cel din primul eşalon valoric, lipsesc Rîpeanu, Someşan, Olteanu şi Bocancea. În schimb la echipă au venit o seriei de jucători foarte tineri şi dornici de afirmare promovaţi de la LPS Suceava şi CSŞ „Nicu Gane” Fălticeni.

„Deocamdată, ne pregătim în sala „Unirea” după stagiul de pregătire fizică de la Câmpulung Moldovenesc. Din lotul echipei noastre fac parte aceiaşi Sasu, Orăşanu, Giurcă, Pietraru, Ursachi la care s-au adăugat tinerii sportivi Marius Gontariu, Alexandru Nistor şi Bogdan Maxim, care au terminat junioratul la LPS Suceava precum şi tinerii Cosmin Buliga, Laurenţiu Pavel, Ştefan Lupu şi Cosmin Andone cu dublă legitimare împreună cu LPS Suceava şi CSŞ „Nicu Gane” Fălticeni.



Mai urmărim să aducem la echipă un sportiv cu mare experienţă, dar nu am rezolvat încă acest lucru. Avem o serie dificilă, mult mai grea decât seria vest şi sperăm să ne descurcăm în aşa fel încât să ajungem în primele patru la finalul sezonului competiţional”, a declarat antrenorul formaţiei CSMU LPS Suceava, Victor Pancu.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version