Rugby: Echipa LPS Suceava, prezenta pentru a doua oara la traditionalul turneu de rugby in sapte de la Sosnowiec (Polonia)


Intră acum și în grupul de

Începând din 15 septembrie, echipa Liceului cu Program Sportiv din Suceava va participa la tradiţionalul turneu de rugby în şapte din localitatea Sosnowiec (Polonia). Suecvenii se află la cea de-a doua participare la această competiţie, în anul precedent ei clasându-se pe locul IV din opt echipe.

„Pentru noi acest turneu reprezintă o oportunitate deosebită de a demonstra ce ştim. Anul trecut, ne-am fi putut clasa pe locul al III-a, însă la ultima încercare, mingea trimisă de transformeurul nostru a lovit bara buturilor adverse. La rugby în şapte transformările eseurilor se fac din drop sau demivoleu.

Mulţumim Primăriei Municipiului Suceava care, şi în acest an, ne-a sprijinit pentru a putea participa la turneul de la Sosnowiec, oraş înfrăţit de altfel cu Suceava”, a declarat antrenorul echipei de rugby juniori a LPS Suceava, Dumitru Livadaru.

Din formaţia suceveană pentru turneul de la Sosnowiec fac parte jucătorii: Lucian Strugariu, Ciprian Burda, Vasile Tudorache, Ovidiu Melniciuc, Lucian Moroşan, Ion Cucoş, Ovidiu Muscă, Marius Buhatereţ, Bogdan Nechita, Narcis Cărnăreasa, Gheorghe Sofian şi Dan Faliboca.


Intră acum și în grupul de