Acasă Sport Volei masculin – juniori I: LPS Suceava a pierdut primul meci oficial...

Volei masculin – juniori I: LPS Suceava a pierdut primul meci oficial din acest sezon competitional


Intră acum și în grupul de

În prima etapă a seriei A, LPS Suceava – LPS Bistriţa 1-3 (14, -23, -20, -25)

În prima rundă a seriei A a Campionatului Naţional de volei masculin pentru juniori I, formaţia LPS Suceava a întâlnit pe teren propriu echipa LPS Bistriţa. Gazdele au început bine jocul şi şi-au adjudecat primul set extrem de clar la 14. Setul secund a fost extrem de echilibrat, oaspeţii revenind în meci pe fondul numeroaselor greşeli de serviciu ale sucevenilor. Mai lucizi pe final, bistriţenii s-au impus cu 25-23.



Pierderea acestui set i-a demoralizat pe elevii profesorului Vasile Moşuc care au cedat şi setul al treilea. Setul cu numărul IV a avut un final dramatic, jucătorii de la LPS Bistriţa fiind mai norocoşi la câteva mingi care s-au dovedit a fi decisive. A fost la final 27-25 în setul al patrulea pentru LPS Bistriţa care a câştigat şi partida cu LPS Suceava cu 3-1.

„Păcat de acest debut cu un eşec. Pe ansamblu nu s-a jucat deloc rău, dar greşelile tehnice elementare au fost extrem de numeroase. S-a resimţit din plin lipsa meciurilor amicale, pregătirea în condiţii de antrenament fiind complet diferită de cea din jocul cu alt adversar. Pe de altă parte, avem la dispoziţie un lot nou, doar câţiva dintre sportivii din această echipă evoluând la juniori I. În condiţiile în care nu am avut posibilitatea să facem partide amicale, este destul de greu să creezi relaţii între jucătorii mai noi şi cei cu experienţă.

Am început acest sezon cu stângul, dar sunt absolut convins că ne vom reveni şi ne vom lupta pentru unul din cele patru locuri care duc la turneul semifinal”, a declarat profesorul Vasile Moşuc.

Din seria A a Campionatului Naţional de volei masculin pentru juniori I, pe lângă LPS Suceava şi LPS Bistriţa, mai fac parte echipele CSŞ „Nicu Gane” Fălticeni, CSŞ Bacău, CSŞ Triumf Botoşani şi VCM LPS Piatra Neamţ.

Componenţa lotului echipei LPS Suceava la partida cu LPS Bistriţa a fost următoarea: Laurenţiu Pavel, Alin Tcaciuc, Răzvan Moroşan, Florin Viziteu, Tudor Popescu, Cluadiu Locovei, Alexandru Scurtu, Alexandru Cojocariu, Ciprian Boanţă, Vlad Stratulă, Eusebiu Muntean.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version