Handbal masculin – juniori II: Doua victorii si doua infrangeri pentru echipa LPS Suceava la primul turneu oficial din acest an


Intră acum și în grupul de

La sfârşitul săptămânii trecute, la Roman s-a desfăşurat primul turneu din cadrul Campionatului Naţional de handbal masculin pentru juniori II. LPS Suceava a înregistrat la final un bilanţ de două victorii şi două înfrângeri.

Sucevenii au pierdut primele două meciuri în faţa echipelor LPS Piatra Neamţ şi CSŞ Bacău la aceeaşi diferenţă de scor, trei goluri. Elevii profesorului Iulian Dugan şi-au revenit în următoarele dispute şi s-au impus în faţa formaţiilor LPS Roman şi LPS Botoşani.

„Deşi nu am reuşit decât două victorii în acest prim turneu, sunt mulţumit de modul în care s-au comportat jucătorii noştri. Am avut momente foarte bune de joc mai ales în disputa cu LPS Piatra Neamţ, dar şi cu CSŞ Bacău. Nu am putut câştiga pentru că nu am fost destul de hotărâţi pe finalurile de meci, însă au mai fost şi alţi factori care au influenţat tabela de marcaj.

Este un început destul de bun şi sunt absolut convins că ne vom descurca mult mai bine în următoarele turnee”, a afirmat profesorul Iulian Dugan.

Din echipa LPS Suceava la turneul de la Roman au făcut parte sportivii: Moţpan, Todică, Enescu, Turcu, Marţuneac, Marmeliuc, Duman, Ştefan, Murariu, Chirilă, Ionesei, Bordei şi Drăgoi.


Intră acum și în grupul de