Echipa de volei a Sucevei a inceput cu dreptul sezonul competiţional 2011-2012


Intră acum și în grupul de

În prima etapă a sezonului competiţional 2011-2012 al seriei est a Diviziei A2 de volei masculin, CSMU LPS Suceava a întâlnit în deplasare gruparea CSV Dacia Buzău. La capătul unui meci destul de disputat, sucevenii s-au impus cu 3-0 câştigând seturile la 18, 22 şi 16.

„A fost un joc mult mai dificil decât arată scorul final. Buzoienii alcătuiesc o echipă solidă şi cred că vor punce probleme multor formaţii. Diferenţa a fost făcută de plusul nostru de experienţă.

În primul set nu le-am dat nicio şansă adversarilor noştri, însă în setul al doilea am avut mult de furcă. Am condus cu 8-4, gazdele au revenit şi au preluat conducerea cu 11-8, pe final de set însă am fost mult mai lucizi decât buzoienii şi am câştigat la 22.

În setul al treilea cei de la CSV Dacia Buzău au cedat şi ne-am impus cu 3-0.

Nu a fost un joc strălucit al nostru, dar este bine căm am învins clar. Îl remarc la acest meci pe tânărul Ştefan Lupu care a servit excelent” a declarat antrenorul echipei CSMU LPS Suceava, Victor Pancu.

Pentru CSMU LPS Suceava în partida cu CSV Dacia Buzău au evoluat: Sasu, Giurcă, Lupu, Ştefură, Ursachi, Pietraru şi Orăşanu.

În runda a doua a seriei est a Diviziei A2 de volei masculin CSMU LPS Suceava va întâlni sâmbătă 8 octombrie, acasă, gruparea CSŞ 3 Steaua Bucureşti.


Intră acum și în grupul de