Volei masculin – juniori : CSS „Nicu Gane” Falticeni se impune in fata vechilor rivali de la CSS Bacau


Intră acum și în grupul de

Echipa de volei masculin juniori a CSŞ „Nicu Gane” Fălticeni a reuşit în etapa a III-a a seriei A să învingă pe teren propriu cu scorul de 3-1 (23, -19, 17, 19) mai vechea rivală CSŞ Bacău. Elevii profesorului Ionel Ciocan s-au mobilizat exemplar în faţa unui adversar dificil şi au izbutit să se impună pe merit.

„Am câştigat greu primul set, pentru ca al doilea să-l pierdem după o luptă echilibrată. Jucătorii noştri s-au concentrat mai bine şi au fost mai atenţi pe finalurile seturilor doi şi trei şi au încheiat partida în patru seturi. Chiar dacă în acest debut de sezon competiţional am pierdut la Piatra Neamţ, ne păstrăm şansa de calificare la turneul semifinal dintr-o poziţie avantajoasă”, a declarat profesorul Ionel Ciocan.

Pentru formaţia CSŞ „Nicu Gane” Fălticeni în disputa cu CSŞ Bacău au evoluat: Emanuel Amariei, Iulian Dochiţa, Ştefan Lupu, Andrei Tănase, George Sandu, Cosmin Andone, Flaviu Timofte, Ciprian Pădurariu, Mircea Vacariuc, Matei Ignat, Cătălin Grădinaru.

În aceeaşi rundă, a treia a seriei A la volei masculin juniori, LPS Suceava a jucat pe terenul grupării LPS Piatra Neamţ. Valoroasa echipă nemţeană s-a impus în trei seturi, la 19, 18 şi 16.

„Sportivii noştri nu s-au mişcat deloc rău în compania unei formaţii deosebit de solide alcătuite din jucători de top din Botoşani, Topliţa şi Piatra Neamţ. Pentru posibilităţile şi capacitatea noastră, deşi am pierdut cu 3-0, a fost bine”, a afirmat antrenorul echipei de volei masculin juniori I a LPS Suceava, Vasile Moşuc.

Pentru LPS Suceava în disputa cu LPS Piatra Neamţ au jucat: Laurenţiu Pavel, Alin Tcaciuc, Răzvan Moroşan, Florin Viziteu, Tudor Popescu, Claudiu Locovei, Alexandru Scurtu, Alexandru Cojocariu, Ciprian Boanţă, Vlad Stratulă, Eusebiu Muntean.


Intră acum și în grupul de