Handbal masculin – juniori II: Cel mai bun bilant pentru echipa LPS Suceava in acest debut de sezon competitional in turneul al treilea


Intră acum și în grupul de

În cel de-al treilea turneu al seriei A a Campionatului Naţional de handbal masculin pentru juniori II, turneu desfăşurat în sala LPS, echipa gazdă a realizat cel mai bun bilanţ din acest debut de sezon competiţional. Dacă în primul turneu sucevenii au câştigat două din cele patru partide disputate, iar în cel de-al doilea ei au realizat doar un succes şi un egal, la Suceava elevii profesorului Iulian Dugan au câştigat trei din cele patru meciuri jucate.

LPS Suceava a cedat cu 27-29 în faţa liderului LPS Piatra Neamţ, pentru ca apoi să învingă cu 30-21 pe CSŞ Bacău, cu 23-17 pe LPS Roman şi la scor gruparea LPS Botoşani.

„A fost un turneu bun pentru noi în care băieţii au avut perioade bune şi chiar foarte bune de joc. Mai avem însă de luptat pentru a ne putea califica la turneul semifinal. Noi ne vom apăra şansa până la final”, a declarat antrenorul Iulian Dugan.

Din echipa LPS Suceava la turneul sucevean au făcut parte sportivii: Moţpan, Todică, Enescu, Turcu, Marţuneac, Marmeliuc, Duman, Ştefan, Murariu, Chirilă, Ionesei, Bordei şi Drăgoi.


Intră acum și în grupul de