Victor Ciutacu, la Subiectul Zilei, despre situația din Spitalul Județean Suceava: Ce probleme majore ale României a rezolvat Armata în ultimii 20 de ani? Să dea Dumnezeu de reușească managementul acesta militar


Intră acum și în grupul de

Jurnalistul Victor Ciutacu a discutat, luni, la Subiectul Zilei situația din Suceava și despre preluarea conducerii Spitalului Județean Suceava de management militar.

„Ce probleme majore ale României a rezolvat Armata în ultimii 20 de ani? Mergem pe ideea că românii au încredere în haina militară, deși eu cred că, mai degrabă, are frică de haina militară”, a spus Ciutacu.

Ciutacu a adăugat că dacă rigoarea militară ar opri infectarea cadrelor medicale, atunci de ce au fost cazuri de infectare cu coronavirus în spitale militare din București și Focșani.

„Dacă erau așa de iscusiți și așa de riguroși, de ce spitalul militar de la București s-a umplut de coronavirus, de ce spitalul militar din Focșani s-a umplut de coronavirus? Nu e ca și cum prezența hainei militare ar arunca virusul”, a spus jurnalistul.

El și-a exprimat speranța ca acest tip de management să funcționeze.

„Să dea Dumnezeu să reușească managementul acesta militar pe care l-a trimis domnul Ciucă, pentru că managementul civil se vede că nu a reușit”.


Intră acum și în grupul de