George Șoldan(PSD): Parlamentarii de Suceava vor trebui să se așeze la aceeași masă indiferent de culoarea politică pentru a lua decizii bune pentru județ. E nevoie de un restart


Intră acum și în grupul de

Consilierul județean PSD George Șoldan, lider al TSD Suceava și candidat pentru Camera Deputaților, s-a pronunțat, miercuri, la Subiectul Zilei de la News Bucovina pentru ca toți parlamentarii de Suceava care vor fi aleși în urma alegerilor parlamentare din 6 decembrie să acționeze unitar, pentru județul Suceava, indiferent de formațiunea politică pe care o reprezintă.

„Eu vreau să cred că nu există niciun parlamentar de Suceava care să nu se așeze la acea masă”, a spus Șoldan.

El consideră că trebuie să fie lăsate la o parte orgoliile personale.

„E momentul pentru Suceava, e momentul pentru cetățeni. Avem nevoie de un restart”, a spus candidatul PSD.

El a arătat că este un moment zero din care politica trebuie să se facă altfel.

„Am greșit cu toții, dar e momentul să schimbăm ceva. Așteptările cetățeanului sunt foarte mari și de acolo vin și dezamăgirile pentru că în fiecare campanie electorală se promit foarte multe. Dacă noi promitem și nu ne așezăm cu toții la aceeași masă să luăm câteva decizii bune pentru județul Suceava înseamnă că avem o problemă gravă și cetățenii sper să urmărească acest lucru și să-i amendeze pe parlamentarii care nu s-au așezat la aceeași masă”, a mai declarat George Șoldan.

Candidatul PSD pentru Camera Deputaților a mai spus că nu contează de la cine vine invitația pentru o acțiune coordonată a parlamentarilor de Suceava, dar important este ca echipa parlamentară suceveană să fie unită și să creeze lucuri bune pentru județul Suceava.


Intră acum și în grupul de