Acasă Suceava noastra Suceava Noastră: Vă felicit domnule Ion Lungu pentru inaugurarea unui superb loc...

Suceava Noastră: Vă felicit domnule Ion Lungu pentru inaugurarea unui superb loc de joacă


Intră acum și în grupul de

Suceava Noastră îl felicită pe primarul Ion Lungu pentru inaugurarea unui loc de joacă în care numeroşi copii îşi petrec timpul liber şi fac mişcare în aer curat.

Loc de joaca Galati (4)



Într-un comunicat de presă, iniţiatorul Suceava Noastră, Dan Cuşnir, susţine că astfel de iniţiative sunt lăudabile şi banii sucevenilor sunt cheltuiţi pentru sănătatea tinerilor şi copiilor oraşului.

„Vă felicit, Domnule Ion Lungu, pentru inaugurarea acestui superb loc de joacă pentru tinerii Sucevei. Aţi demonstrat că va pasă de copiii şi de tinerii Sucevei! Este destinat atât copiilor care vor să se joace, cât şi tinerilor, pentru care s-au montat aparate moderne pentru gimnastică şi sport! Este cu adevărat impresionant cum aţi reuşit să îndepliniţi dorinţele diferitelor categorii de vârste, toate la un loc, în aceeaşi zona.

Numărul mare al celor care îşi petrec în fiecare zi timpul liber făcând mişcare, în loc să stea în faţă televizorului, ne arată cât de inspirat aţi fost atunci când aţi făcut această investiţie. De fapt, aţi investit banii Sucevenilor, din impozitele Sucevenilor, pentru sănătatea tinerilor şi copiilor Sucevei.

Aşa este corect, când trebuie de semnalat erori şi criticat să criticăm, dar când trebuie de felicitat să felicităm! Începând de astăzi, 01 aprilie 2015, nu mai putem spune că în cele 3 mandate ale lui Ion Lungu nu s-a făcut mai nimic pentru că tinerii şi copiii Sucevei să îşi petreacă timpul liber în mod frumos, util, sănătos!

Începând de astăzi 01 aprilie 2015, mai avem un loc în care putem să ne invităm cu mândrie prietenii din alte zone ale ţării. Şi pentru asta, va suntem recunoscători, Domnule Ion Lungu!

Cu respect,

Dan Cusnir, Suceava Noastră”, se arată în comunicat


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version