Acasă Suceava noastra Suceava Noastră: Din păcate, locurile de joacă pentru copiii din Suceava sunt...

Suceava Noastră: Din păcate, locurile de joacă pentru copiii din Suceava sunt frumoase doar de 1 aprilie


Intră acum și în grupul de

Suceava Noastră consideră ca exerciţiul de imaginaţie făcut în data de 1 aprilie arată că dacă se poate ca în alte oraşe ale ţării să existe locuri de joacă pentru copii şi tineret ar putea şi municipalitatea suceveană să facă astfel de locuri de joacă.

image2



Din păcate, potrivit iniţiatorului Suceava Noastră, Dan Ioan Cuşnir, lucrurile în Suceava nu stau aşa şi tinerii suceveni se minunează că există astfel de locuri de joacă în alte oraşe ale ţării.

Cuşnir arată într-un comunicat că ceea ce Suceava Noastră a prezentat în comunicatul din 1 aprilie este normalitatea pentru un oraş în care copiii şi tinerii sunt respectaţi.

„Referitor la comunicatul de ieri, 1 aprilie 2015, DA aşa ar trebui să arate un loc de petrecere a timpului liber pentru copii şi tineri, într-un oraş în care aceştia sunt respectaţi şi nu le este atacată demnitatea. Din păcate cele mai frumoase locuri de joacă din Suceava sunt la Galaţi.

După 11 ani de Ion Lungu, tinerii Sucevei se miră şi se minunează când văd cum arată zonele destinate omologilor lor din alte oraşe. În Suceava, demnitatea copiilor şi a tinerilor NU este respectată pentru că NU au unde să îşi petreacă timpul liber, NU au unde să facă sport, NU au unde să se joace, NU au unde să vizioneze un film sau un spectacol în condiţii civilizate, Nu au un parc în care să se plimbe.

Apropos de petrecerea timpului liber, va propun domnule Ion Lungu că sâmbătă şi duminică să staţi la graniţa dintre judeţele Suceava şi Botoşani şi de fiecare dată când vedeţi o maşină înmatriculată în Suceava care merge spre Botoşani, probabil la cinematograf, să lăsaţi ruşinat, privirea în pământ!

Pentru că Demnitatea tinerilor şi copiilor Sucevei a fost afectată sistematic în ultimii 11 ani, suntem obligaţi să luptăm pentru că să Ne Luăm Oraşul Înapoi. Pas cu Pas! Avem această obligaţie faţă de viitorul Sucevei!”, se arată în comunicatul semnat de Dan Cusnir, iniţiator Suceava Noastră.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version