Sportivi dorneni, rezultate bune la Campionatele Naționale indoor pentru juniori 2


Intră acum și în grupul de

Atletul dornean Alexandru Prâsneac pregătit la CSM Dorna Vatra-Dornei a cucerit medalia de bronz  în proba de 800 metri la Campionatele Naţionale indoor pentru juniori 2 (limita maximă de vârstă 18 ani), desfăşurate la Bucureşti.

În aceeași competiție doi sportivi dorneni s-au plasat pe poziția a patra, respectiv Claudia Ionela Costiuc în proba de 800 metri și Andrei Ihnatiuc în proba de 3000 m sportiv cu dublă legitimare CSȘ Radauți și CSM Dorna

Antrenorul acestor sportivi, Cristian Prâsneac, a declarat că este mulțumit de evoluția sportivilor săi la acest Campionat Național.

El a subliniat performanța sportivului Alexandru Prâsneac care este mai tânăr patru ani decât adversarii săi.

„La tactica noastră a fost neglijat în cursă în timpul atacării finale prin împingerea de un adversar și la final s-a bucurat doar de poziția a treia. Și Claudia Ionela Costiuc a avut o evoluție bună și sportiva revine după o operație avută la picior în luna decembrie”, a spus Prâsneac.

El a adresat mulțumiri profesorilor de la Școala Nr .4 Vatra-Dornei pentru sprijin și sponsorului sportivului Alexandru Prâsneac -Black-Hill Vatra-Dornei


Intră acum și în grupul de