Acasă Monden Suceveanca Otilia Brumă a primit în Germania, la „daf BAMA Music Awards”,...

Suceveanca Otilia Brumă a primit în Germania, la „daf BAMA Music Awards”, premiul „Best Balkan female artist”


Intră acum și în grupul de

Suceveanca Otilia Brumă a primit premiul „Best Balkan female artist”, în cadrul galei „daf BAMA Music Awards” din Hamburg, Germania, a anunțat, luni, managerul artistei, Ionuț Bejinariu.

Ionuț Bejinariu a precizat că la gala „daf BAMA Music Awards” din Hamburg, organizată pe 17 noiembrie, au participat zeci de artişti internaţionali printre care şi Chab Khaled, iar Otilia a fost recunoscută oficial ca fiind cea mai populară din Balcani.



Suceveanca Otilia Brumă a fost nominalizată la patru categorii, respectiv BAMA’S Best Rising Act, Best Balkans Act, Best Romanian Act and BAMA People’s choice Award.

Tânăra artistă a purtat pe covorul roşu o rochie elegantă încrustată cu pietre Swarovski, iar pe scenă a cantat două piese, „Bilionera” şi „Askla”, aceasta din urmă fiind o piesa în limba turcă alături de Sinan Akcil.

 

Ionuț Bejinariu a mai spus că noul single al artistei, „Prisionera”,  lansat în urmă cu trei saptamani, a adunat peste 3 milioane de vizualizări pe Youtube, înregistrând chiar şi un record de 600.000 într-o singură zi la momentul lansării.

 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version