Sofer vitezoman, prins in timp ce gonea cu 201km/h in localitate


Intră acum și în grupul de

Un șofer în vârstă de 48 de ani din comuna Dornești, județul Suceava, a fost prins de aparatul radar zburând în localitate, pe DN2, cu viteza de 201km/h.viteza 3

În plasa polițiștilor au picat și alți șoferi imprudenți în trafic care circulau cu viteze mult peste limitele legale în localitate. Cu 108 km/h, adică cu 58 km/h mai mult decât prevede legea, a fost depistat pe Calea Transilvaniei din Câmpulung Moldovenesc un șofer din din comuna Sadova, judeţul Suceava. Tot cu viteza de 108 km/h în localitate a fost prins un alt șofer în timp ce conducea autoturismul în Grăniceşti.

În toate aceste cazuri șoferii s-au ales cu permisul suspendat, dar și cu o amendă contravențională pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

În două zile, pe 27 și 28 iulie, polițiștii Serviciul Rutier Suceava au organizat şi desfăşurat o acţiune pe linia combaterii excesului de viteză şi a depăşirilor neregulamentare pe drumurile naționale și europene. Cu această ocazie au fost reținute 25 de premise de conducere, dintre care 14 pentru viteză şi 11 pentru depăşiri, și au aplicat sancțiuni în valoare de aproape 100.000 LEI.


Intră acum și în grupul de