De la Moldovița Gheorghe Flutur anunță un drum care să lege Argel de Brodina spre Ulma: Va deveni o zonă turistică senzațională, această „Perlă a Bucovinei”-Moldovița.


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost prezent, vineri, la Moldovița de unde a anunțat că zona va deveni o zonă turistică senzațională după ce va fi finalizat și drumul care va lega Argel de Brodina spre Ulma.

„Cea mai bună veste pentru locuitorii din această zonă este că am făcut un pod. Continuăm zilele acestea cu asfaltarea unui tronson de drum și pregătim legătura din Moldovița-Argel spre Brodina și spre granița cu Ucraina la Ulma. Mai avem câțiva kilometri. Pe partea cealaltă, la Brodina, am început lucrările. Va deveni o zonă turistică senzațională, această „Perlă a Bucovinei”-Moldovița”, a spus Flutur.

El a mai declarat că la Moldovița s-a deschis vineri și calea ferată pentru mocăniță încă cinci kilometri spre Vatra Moldoviței.

Alături de „primarul gospodar” Traian Iliesi din Moldovița, Flutur a spus că acesta are acum proiecte pentru încă 12 kilometri de apă și canalizare, dar are și proiecte pentru drumuri, pe Demăcușa.

El a explicat că în zona de munte proiectele de drumuri sunt mai complicate, pentru că trebuie apărări de maluri, investiții în poduri, podețe, dar că primarul le face.

Președintele Flutur a amintit că a participat la multe evenimente de punere în funcțiune a școlilor în Moldovița și a subliniat că școlile sunt modernizate, au masă caldă în școli, au microbuz școlar electric care trebuie să sosească

„Așa cum am mai spus, Moldovița înflorește. Îl felicit pe primar, este un primar vechi de care se leagă toată modernizarea de pe Valea Moldoviței unde umăr la umăr am fost și eu și sunt aici pentru a le transmite gospodarilor din zonă că sunt în continuare alături de el, umăr la umăr, nu-l las și nu las zona Moldoviței atât de dragă mie”, a mai spus Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de