Traian Andronachi și-a înscris candidatura pentru funcția de primar în Rădăuți: Ne dorim să facem ca toți rădăuțenii să se bucure de acest oraș


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale PSD Rădăuți, Traian Andronachi, și-a înscris, vineri dimineața, candidatura pentru funcția de primar al municipiului Rădăuți.

El a venit la Biroul Electoral Municipal Rădăuți însoțit de echipa de consilieri locali pe care o propune, dar și de mulți susținători.

Alături de Traian Andronachi a fost prezent prim vicepreședintele organizației județene PSD Suceava, deputatul Eugen Bejinariu, dar și fostul primar de Rădăuți, Nistor Tatar, care candidează din partea PSD pentru consiliul local.

Traian Andronachi a spus că își propune ca primar să facă ca în Rădăuți lucrurile să fie normale, iar rădăuțenii să se bucure de acest oraș.

„Mesajul este unul clar, simplu și logic. Ne dorim un Rădăuți normal, în care drumurile să fie drumuri, trotuarele să fie trotuare, curățenia să fie curățenie, parcurile să fie parcuri, locurile de joacă să fie fără probleme unde toată lumea, toți cei care locuiesc în Rădăuți și toți cei care tranzitează Rădăuțiul să se bucure de acest oraș”, a spus Andronachi.

El a subliniat că muncipiul Rădăuți a fost și garantează că va fi din nou „Perla Bucovinei”.

„Promisiuni electorale și alte mesaje de care lumea este sătulă nu mai au rostul. Este evident: am făcut, știm, vrem, am demonstrat că putem. Este evident că ne dorim din tot sufletul să ne apucăm cât mai repede să facem treabă”, a spus Traian Andronachi.


Intră acum și în grupul de