Nenorocire in comuna Ciprian Porumbescu. Mama si copilul gasiti carbonizati in casa care le-a luat foc


Intră acum și în grupul de

Pompierii militari care au intervenit miercuri seara pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la o casă din comuna Ciprian Porumbescu au fost şocaţi când, după stingerea focului au găsit în casa arsă, două cadavre carbonizate.

În urma incendiului au murit o femeie de 35 de ani şi copilul acesteia în vârstă de trei ani şi patru luni.

La acest incendiu au intervenit două echipaje de pompieri militari din cadrul Detaşamentului Suceava precum şi pompierii voluntari din cadrul SVSU Ciprian Porumbescu.

La sosirea pompierilor casa ardea violent şi echipele de intervenţie nu au putut intra în locuinţa în flăcări.

Abia după ce incendiul a fost lichidat pompierii au intrat în casă unde au găsit cele două cadavre carbonizate.

Cauza incendiului este în curs de stabilire, iar în acest caz şi poliţiştii desfăşoară o anchetă penală privind omor din culpă.

UPDATE

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, plt. adj. Alin Găleată, incendiul se manifesta la casa de locuit, iar martorii prezenţi la faţa locului declarau că în interior s-ar putea afla o femeie şi un copil.
Din păcate, după ce au fost localizate flăcările şi pompierii au pătruns în interiorul casei, au fost găsite cele două trupuri neînsufleţite – o femeie în vârstă de 35 de ani şi un băieţel de doar 3 ani şi patru luni.
Incendiul a fost lichidat la ora 22:20.
Casa a ars în proporţie de 80%, fiind salvată o cameră de 12 metri pătraţi,. Flăcările au mai distrus şi bunurile aflate în interiorul încăperilor afectate, precum şi acoperişul locuinţei pe o suprafaţă de aproximativ 60 de metri pătraţi.
Cel mai probabil, incendiul a izbucnit prin efect termic, din cauza coşului de fum amplasat necorespunzător sau neprotejat termic faţă de materialele combustibile.


Intră acum și în grupul de