300 de participanti si 32 de echipamente cu tehnica, la parada militara de 1 Decembrie de la Suceava


Intră acum și în grupul de

300 de militari, poliţişti, pompieri şi jandarmi vor participa luni, 1 Decembrie, la parada militară organizată în municipiul Suceava cu prilejul Zilei Naţionale a României.

Festivitatea se va desfăşura începând cu ora 12.00, pe Bulevardul Ana Ipătescu la Biserica Sfânta Înviere, după care, în faţa Palatului Administrativ vor fi expuse 32 echipamente cu tehnică aparţinând Ministerului Apărării Naţionale, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Bucovina” al judeţului Suceava şi Direcţiei Judeţene de Informaţii Suceava.

1 decembrie 2011

„Ca un element de noutate la parada militară din acest an, avem două plutoane ale Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni care vor defila în ţinută istorică, din primul şi din cel de-al doilea Război Mondial. Invit sucevenii să participe într-un  număr cât mai mare luni, la toate evenimentele care au fost pregătite pentru 1 Decembrie. Este o zi a unităţii naţionale, pe care trebuie să o sărbătorim împreună, aşa cum se cuvine”,  a precizat Florin Sinescu, prefectul judeţului Suceava.

După paradă, se vor oferi fasole cu carnati sau fasole simplă pentru cei care tin post.


Intră acum și în grupul de