Bărbat dus la Poliție cu cătușele pe mâini, după ce a devenit recalcitrant cu polițiștii


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 57 de ani, din Dumbrăveni, a fost dus la secția de Poliție din localitate cu cătușele pe mâini, după ce a manifestat un comportament recalcitrant. Soția lui, care a încercat să-i împiedice pe polițiști să-și facă treaba, s-a ales cu amendă de 3.000 de lei.

catuse 2

IPJ Suceava a informat că joi, în jurul orei 14.00, o patrulă din cadrul Postului de poliție Dumbrăveni, a oprit pentru control pe raza localităţii mopedul condus de un bărbat de 57 ani, din localitate.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere, emana halenă alcoolică, iar numărul de înregistrare al mopedului era fals.

În acest caz, poliţiştii i-au solicitat bărbatului să-i însoțească la sediul subunității de poliție pentru întocmirea actelor de constatare, însă acesta nu s-a conformat devenind recalcitrant, motiv pentru care a fost imobilizat și încătușat.

Polițiștii au arătat că în sprijinul bărbatului a intervenit soția acestuia, de 53 ani, care a încercat să împiedice polițiştii să ia măsurile legale, vociferând și tulburând liniștea publică.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit un dosar penal, iar femeia a fost sancționată contravențional cu amendă în cuantum de 3.000 lei, conform Legii nr.61/1991.

 

 

 

 


Intră acum și în grupul de