Firma unui tânăr de 21 de ani, depistată de polițiștii suceveni că a livrat ilegal lemn în valoare de 1,1 milioane de lei


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au depistat în urma unei acțiuni de control desfășurate în perioada 29 iunie – 3 iulie 2015 faptul că o firmă din municipiul Suceava, administrată de un tânăr de 21 de ani, din Botoşani, a livrat ilegal lemn în valoare de 1,1 milioane de lei.

camion lemne

Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, o echipă mixtă de control  formată poliţişti ai Biroului de Combatere a Delictelor Silvice şi specialişti din cadrul Comisariatul de Regim Silvic şi Cinegetic Suceava a descoperit faptul că bărbatul a expediat către diverşi beneficiari cantitatea totală de 3.143,74 m.c. material lemnos, fără provenienţă legală, cu o valoare totală de 1.137.029,56 lei.

De asemenea, tânărul a întârziat să raporteze în programul online SUMAL, activităţile societăţii desfăşurate cu material lemnos în luna aprilie 2015, cu un număr de 49 zile.

Polițiștii au mai arătat că firma a fost sancţionată contravenţional cu două amenzi în cuantum total de 20.000 lei, retragerea acordului de distribuire şi utilizare a documentelor cu regim special şi confiscarea valorică a cantităţii de 3.143,74 m.c. material lemnos.

Totodată, cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale a societății și a administratorului acesteia.

 


Intră acum și în grupul de