Datoriile Arhiepiscopiei Sucevei la avocati se ridica la peste 30 de miliarde de lei vechi (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

ÎPS Pimen, Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, nu scapă nici o ocazie în care se poate plânge public în legătură cu faptul că oamenii politici nu vor să retrocedeze cele 192.000 de hectare de pădure pe care Biserica le-a cerut prin Fondul Bisericesc Ortodox.

După ce a trecut prin numeroase procese şi a scos tot felul de broşuri prin care a înfierat atitudinea nerecunoscătoare a conducerilor, IPS Pimen nu pierde nici o manifestare la care poate să-şi spună oful chiar dacă acţiunea nu are nici o legătură cu acest lucru.

După discursul purtat la hramul Mănăstirii Voroneţ, Înaltul Ierarh a fost prezent şi la deschiderea Centrului de noapte pentru oamenii străzii din municipiul reşedinţă de judeţ. După oficierea slujbei religioase de sfinţire a edificiului IPS Pimen nu a scăpat ocazia să intervină peste coordonatorul centrului, părintele Minu Mititelu, şi să arunce din nou cu acuze şi jigniri asupra conducerii.

“De aproape 10 ani ducem această luptă care ne-a adus datorii faţă de cei care ne reprezintă în justiţie de peste 30 de miliarde de lei”, a declarat Pimen Suceveanul, care a adăugat că “cei îndreptăţiţi să rezolve această problemă se îngrijesc mai mult de buzunarele lor furând din această avere (n.r. Fondul Bisericesc) şi nu au bunul simţ faţă de cei care i-au votat. Nu vreau să mă plâng, ci doar să vă arăt până unde merge inconştienţa şi lipsa de omenie a unor oameni din conducerea ţării şi conducerea locală”.


Intră acum și în grupul de