Gheorghe Flutur la Mușenița și Bălcăuți alături de primarii care vor continua modernizarea comunelor ce vor beneficia și de autostrada A 7


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a participat, miercuri, la lansarea candidaturilor primarului de Mușenița, Radu Tudoran, și a primarului de Bălcăuți, Vasile Șoiman.

În căminul cultural din Băineț, președintele Flutur, alături de primarul PNL de Siret, Adrian Popoiu, le-a vorbit oamenilor din zonă în termenii apreciativi pentru realizările primarului lor.

Astfel,  Radu Tudoran a reușit să transforme comuna Mușenița într-o comună modernă, cu drumuri noi -numai în ultimul timp au fost în lucru peste 5 km de drumuri comunale care se asfaltează-, școli modernizate, dispensar medical modern, iluminat public, sala de sport, locuri de joacă pentru copii.

„Acestea sunt câteva dintre lucrurile făcute în acest mandat de acest primar harnic și bun gospodar”, a declarat președintele Flutur care le-a vorbit oamenilor și despre perspectiva deschiderii punctului de trecere a frontierei Climăuți – Fântâna Albă și despre autostrada A7, care va trece prin comuna Mușenița și va aduce noi posibilități de dezvoltare economică a acestei zone.

Mușenița beneficiază de un proiect de aducțiune a gazului metan, are pregătit un proiect de anvelopare și modernizare a sediului primăriei și în continuare se pregătește un program de aducțiune a de apei și de canalizare în localitate.

La Bălcăuți președintele Gheorghe Flutur a vorbit cu cetățenii din comună și cu primarul Vasile Șoiman despre proiectul mult așteptat de apă și canalizare care a primit undă verde și foarte curând se va începe investiția pe 23 km lungime. De menționat este că prin proiect canalizarea va fi racordată la stația de epurare a orașului Siret. Sursa de apă potabilă este sursa proprie din Bălcăuți.

Zilele acestea încep asfaltările pe proiecte semnate deja, a remarcat președintele.

În satul Negostina și la Gropeni se lucrează la modernizarea unui cămin cultural și a școlii generale din localitate. Primarul Vasile Șoiman este un bun primar, harnic, are multe proiecte pe fonduri europene și discuțiile s-au purtat și în jurul beneficiilor trecerii A7 prin comuna Bălcăuți.

Președintele Flutur a conchis spunând că și-ar dori mai mulți primari atât de harnici, corecți și onești precum primarul de Bălcăuți, un foarte bun coleg, cu foarte multă inițiativă, care în fiecare zi construiește.


Intră acum și în grupul de