Gospodarie mistuita de flacari la Milisauti, dupa o incendiere intentionata


Intră acum și în grupul de

Aproape nimic nu a mai rămas dintr-o gospodărie din oraşul Milişăuţi, ce a fost incendiată intenţionat luni, imediat după miezul nopţii. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” Suceava incendiul a fost anunţat la ora 01:23, astfel la gospodăria lui Petru D., din oraşul Milişăuţi a intervenit Detaşamentul de pompieri Rădăuţi împreună cu Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Milişăuţi şi Volovăţ cu 4 autospeciale de stingere.

La sosirea echipajelor ardeau violent acoperişul casei şi mansarda, acoperişul bucătăriei de vară, adăpostul de animale şi şura, existând pericolul de propagare la două locuinţe aflate în imediata apropiere.

Ultimele focare ale incendiului au fost lichidate la ora 07.10.

Au ars acoperişul casei şi mansarda pe o suprafaţă de 80 mp, acoperişul bucătăriei pe o suprafaţă de 16 mp, adăpostul de animale şi şura pe o suprafaţă de 190 mp, 900 de baloţi de fân şi circa 4 tone de furaje. De asemenea, s-au degradat pereţii bucătăriei şi centrala termică a locuinţei.

Rezultatul cercetărilor au evidenţiat faptul că incendiul a izbucnit în urma folosirii intenţionate a unei surde de aprindere.

Pompierii au salvat din calea flăcărilor cele două locuinţe învecinate.


Intră acum și în grupul de