Bataie si amenintari cu arma intre doi frati din Dorna Candrenilor, in a doua zi de Paste


Intră acum și în grupul de

A doua zi a Sărbătorilor Pascale nu a fost una fericită pentru o familie din Dorna Candrenilor, judeţul Suceava, după ce între doi fraţi a avut loc o bătaie în toată regula şi ameninţări cu arma.

Conform datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, totul a avut loc luni dimineaţă, când unul dintre participanţii la scandal, un tânăr de 30 de ani, s-a deplasat la locuinţa părinţilor unde locuieşte şi fratele său de 25 de ani. Aici, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, scandalul a izbucnit imediat, iar de la ceartă la bătaie nu a fost decât un pas, cei doi lovindu-se reciproc.

Pentru că fratele mai mare este şi vânător şi deţine o armă de specialitate, în timpul altercaţiei nu s-a sfiit să-l ameninţe pe celălalt că îl împuşcă.

„Din declarația luată de organele de ordine mamei, rezultă că în dimineața zilei de luni, copiii ei au avut o altercație, s-au lovit reciproc, însă nu l-a văzut pe fratele cel mare să-l fi amenințat pe celălalt cu vreo armă, dar pușca de vânătoare, precum și cele 32 cartușe identificate au fost ridicate până la definitivarea cercetărilor”, a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare, urmând ca prin Pachetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei să fie soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de