Un tanar din Vatra Dornei a intrat in atentia procurorilor, dupa ce a fost prins cu substante narcotice


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 21 de ani din municipiul Vatra Dornei, judeţul Suceava, a intrat în atenţia procurorilor BCCO, după ce a fost prins cu substanţe narcotice asupra lui.

Potrivit purtătorului de cuvânt din cadrul IPJ Suceava, insp.princ. Ionuţ Epureanu, totul a avut loc pe parcursul zilei de joi după ce „în urma unor informații deținute la nivelul Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Vatra Dornei a rezultat faptul că tânărul comandă prin intermediul altor persoane din localitate substanțe narcotice și plante etnobotanice pe care le primește prin intermediul firmelor de curierat rapid”.

În acest sens, s-a dispus constituirea unei echipe operative, care, în urma verificărilor efectuate a constat că pe data de 2 noiembrie, tânărul primise un nou colet prin intermediul firmei de curierat rapid, ambalat într-o folie dublă din material plastic. Pachetul a rămas în incinta sediului firmei de curierat până joi, în jurul orelor 17:00, când a fost ridicat de destinatar.

„În momentul în care acesta a părăsit sediul firmei, a fost interceptat și oprit de o echipă din cadrul Biroului de Investigații Criminale, care l-a condus la sediul Poliției Municipiului Vatra Dornei în vederea continuării cercetărilor, iar în urma examinării coletului aflat în posesia lui și a conținutului acestuia, s-a constatat că în interior se află mai multe țiple din plastic transparent, în care se află substanțe de culori diferite, granulate, dar şi recipiente cu diferite cantități de substanță vegetală uscată”, ne-a mai declarat Ionuţ Epureanu.

De asemenea, în acelaşi colet, organele de poliţie au mai descoperit plicuri preambalate cu diverse denumiri de piaţă astfel că „având în vedere cele constatate au fost sesizaţi procurorii din cadrul BCCO Suceava competenți în soluționarea cauzei fiind luată măsura ridicării procedurale a coletului și a conținutului acestuia în vederea continuării cercetărilor”.


Intră acum și în grupul de