Campania “Un million de stele” ajunge la Suceava. Afla aici in ce locatie se va desfasura!


Intră acum și în grupul de

Asociația „Centrul Diecezan Caritas Iași”, în parteneriat cu organizațiile „Caritas Alba Iulia Îngrijire la Domiciliu” și „Caritas Diecezan Münster” (Germania) organizează sâmbătă, 10 noiembrie 2012, cu începere de la ora 17.00, în fața bisericii „Sf. Ioan Nepomuk” din Suceava, cea de-a șasea ediție a campaniei „Un milion de stele”, informează într-un comunicat de presă, organizatorii acţiunii.

Potrivit acestora, prin intermediul acestui eveniment va fi promovată activitatea de voluntariat, o componentă de bază în cadrul proiectelor sociale ce vizează integrarea pe piața muncii a categoriilor sociale defavorizate. Campania este organizată în acest an sub sloganul „Ia și Voluntariază!”

În document se mai arată că, campania face parte din cadrul proiectului strategic european „Rețea de incluziune socială pe piața muncii”, implementat în parteneriat de către organizațiile „Centrul Diecezan Caritas Iași”, „Caritas Alba Iulia Îngrijire la Domiciliu” și „Caritas Diecezan Münster” (Germania).

Proiectul este co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, „Investește în oameni!”.


Intră acum și în grupul de