Baiat de 15 ani, cautat de parinti cu ajutorul politistilor


Intră acum și în grupul de

Un băiat de 15 ani, dispărut de câteva zile de acasă, este căutat în momentul de faţă de părinţii acestuia cu ajutorul poliţiştilor şi al tuturor persoanelor care pot da relaţii în acest sens.

Potrivit datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, minorul se numeşte Ionuţ FLORESCU şi are domiciliul în satul Iacobeşti, comuna Grăniceşti, judeţul Suceava. Băiatul este de negăsit din data de 15 ianuarie, după ce în jurul orelor 16:00,  a mers la locul de muncă al tatălui său unde preţ de aproximativ 2 ore, s-a jucat cu mai mulţi copii. „În jurul orelor 18:30, tatăl copilului a observat că fiul său nu mai este în zonă, iar ulterior când a ajuns acasă de la muncă a observat că acesta nu ajunsese nici la domiciliu”, ne-au mai comunicat sursele citate.

Ca semnalmente, băiatul are aproximativ 1,65 m înălțime, constituție atletică, păr drept șaten, tuns normal, fața rotundă şi ochii negrii. La data dispariţiei era îmbrăcat cu o geacă din fâș uzată, de culoare gri cu dungi albe pe lungimea brațelor, pantaloni de culoare neagră tip jeans, încălțăminte bocanci de culoare maro și fes de culoare neagră.

florescu ionut


Intră acum și în grupul de