Numar record de artisti fotografi din toata lumea inscrisi la Salonul International de Arta Fotografica „Bucovina Mileniul III”


Intră acum și în grupul de

Salonul Internaţional de Artă Fotografică „Bucovina Mileniul III” organizat de Muzeul Bucovinei, Centrul Cultural Bucovina, Consiliul Judeţean Suceava și aflat la cea de-a XI-a ediție, se bucură de un număr record de participanți.

Salonul Internaţional de Artă Fotografică „Bucovina Mileniul III” 2014

Potrivit preşedintelui Salonului Internaţional de Artă Fotografică „Bucovina Mileniul III”, Ovidiu Ambrozie Bortă, pentru cele două secțiuni, OPEN și TRAVEL, s-au înscris 548 de artiști fotografi din 36 de țări ale lumii. Aceștia participă cu 3.792 de fotografii, dintre care 2.040 de lucrări la secţiunea OPEN şi 1.752 la secţiunea TRAVEL.

Începând de săptămâna viitoare, lucrările celor 548 de participanți vor fi evaluate de un juriu de specialitate și premiate de Federaţia Internaţională de Artă Fotografică şi Asociaţia Artiştilor Fotografi din România.

„La această ediţie au participat un număr record de artişti fotografi cu cel mai important număr de lucrări fotografice intrate în concurs de până acum. Juriul internaţional al Salonului se va întruni în perioada 22.09.2014-28.09.2014 pentru a premia cele mai bune lucrări de artă fotografică intrate în concurs acordând premiile: 6 medalii FIAP, 12 menţiuni FIAP, 6 medalii AAFR precum şi 12 menţiuni AAFR”, a declarat Ovidiu Ambrozie Bortă.


Intră acum și în grupul de