Aproape 400 de persoane au fost selectate în vederea încadrării în muncă în urma Bursei Generale a Locurilor de Muncă organizată de AJOFM Suceava


Intră acum și în grupul de

Bursa Generală a Locurilor de Muncă, desfășurată vineri, a înregistrat rezultate notabile la nivelul județului Suceava. Evenimentul a atras un număr mare de angajatori și participanți, evidențiind interesul crescut pentru oportunitățile de angajare în regiune.

Potrivit AJOFM Suceava, în total, au participat 84 de angajatori, dintre care 30 din Suceava, 11 din Gura Humorului, 18 din Fălticeni, 11 din Rădăuți și 14 din Câmpulung Moldovenesc. Aceștia au oferit un total de 532 de locuri de muncă: 295 în Suceava, 51 în Gura Humorului, 87 în Fălticeni, 48 în Rădăuți și 51 în Câmpulung Moldovenesc.

Numărul persoanelor participante la eveniment a fost de 1091, distribuite astfel: 410 în Suceava, 115 în Gura Humorului, 187 în Fălticeni, 252 în Rădăuți și 127 în Câmpulung Moldovenesc. Dintre acestea, 378 de persoane au fost selectate în vederea încadrării: 183 în Suceava, 20 în Gura Humorului, 104 în Fălticeni, 25 în Rădăuți și 46 în Câmpulung Moldovenesc.

Locurile vacante rămase neocupate la bursă vor fi publicate pe pagina oficială de Facebook a agenției, precum și la avizierul din sediul situat pe strada Tudor Vladimirescu f.n.

AJOFM Suceava menționează că, după finalizarea interviurilor angajatorilor cu persoanele selectate, la o lună de la închiderea bursei, vor fi publicate datele finale referitoare la statistica ocupării în urma bursei și la evoluția profesională a resurselor de muncă din județul Suceava.


Intră acum și în grupul de