Vasile Rîmbu infirmă zvonistica din Primăria Suceava: Nu se pune problema unui Jihad că vin eu în Primărie. Ne bazăm pe toate resursele din Primăria Suceava


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD la funcția de primar al Sucevei, Vasile Rîmbu, a dezmințit zvonistica lansată că dacă va fi ales primar va veni Apocalipsa în Primăria Suceava.

„Noi ne bazăm pe toate resursele din Primăria Suceava. Vrem să le valorificăm la nivelul mulțumirii și personale și publice. Și ei să fie mândri și mulțumiți că lucrează acolo și cei care beneficiază de serviciile lor să fie la fel mulțumiți. Nu se pune problema unui Jihad că vin eu în Primărie. Sunt niște zvonuri aruncate, probabil de concurență, că vine Apocalipsa dacă pleacă ei. Toată lumea să stea liniștită pentru că nu vine”, a spus Rîmbu.

El a amintit că în perioada când a fost manager la Spitalul Județean Suceava unitatea spitalicească a avut o șansă la timpul respectiv, iar schimbul dintre generații s-a făcut lin, ușor și fără implicații de o parte sau alta.

„Generația mai cu experiență s-a retras și au venit tinerii. Deci nu a fost vorba de scoatere din teren pe nu știu ce motive. Unii s-au pensionat, iar alții au trecut în privat”, a spus Vasile Rîmbu.

Comandat de PSD FILIALA Suceava, cod AEP 21240002


Intră acum și în grupul de