Caz socant la Radauti! Un barbat este suspectat ca si-a ucis una dintre sotii si doua cumnate

Un bărbat din Rădăuţi este anchetat de Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie fiind suspect că şi-a ucis în urmă cu nouă ani soţia, una dintre cumnate, iar în 1995 o altă soră a soţiei sale.

Vasile Lavric (57 de ani), suspectat că şi-a ucis una dintre soţii şi două cumnate cu care a trăit împreună, este considerat unul dintre mecanicii auto buni din Rădăuţi, cunoscut de şoferi ca „nea Vasile”.

Vecini şi localnici din Rădăuţi au părerile împărţite în legătură cu acest caz. Dacă unii cred că acesta este vinovat de dispariţia celor trei tinere, alţii sunt sceptici. Majoritatea însă refuză să comenteze subiectul.

Vasile Lavric s-a însurat la vârsta de 18 ani, Nicoleta, cu care are două fete, dar care a divorţat de acesta după ce a fost condamnat pentru viol. Femeia a murit într-un accident de maşină.

A doua soţie a lui Lavric, Cristina, cu care are un băiat şi o fată, a murit la 21 de ani în urma unui infarct.

Vasile Lavric s-a însurat din nou, în 1993, cu Nicoleta, care avea atunci 18 ani şi cu care are un băiat.

În 1995, una dintre surorile Nicoletei, Iuliana, care avea atunci 16 ani, a dispărut din curtea casei, iar mama ei, Cornelia Iordache, susţine că ultima dată şi-a văzut fata când urca în maşina lui Vasile Lavric.

Ulterior, în 9 aprilie 2005 a dispărut şi soţia lui Lavric, Nicoleta, care avea atunci 31 de ani, iar în iunie 2005 dispare şi altă soră a Nicoletei, Ramona, atunci având 18 ani şi cu care Vasile Lavric are un băiat.

În ultimii ani poliţiştii suceveni au făcut cercetări în cazul acestor dispariţii suspecte, iar ce rudele fetelor dispărute sunt convinse că acestea au fost ucise.

Cercetările în aceste cazuri au fost preluate anul trecut de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, iar în urma audierilor şi anchetei derulate, în cursul zilei de luni au fost efectuate mai multe percheziţii la locaţii ale familiei Lavric din Rădăuţi, iar în curtea unde se află atelierul auto al lui Vasile Lavric au fost găsite fragmente osoase.