Doctorul Vlad Morariu este noul manager al Spitalului Municipal Falticeni

De la 1 aprilie 2014, postul de manager al Spitalului Municipal Fălticeni este ocupat oficial, pe o perioadă de 3 ani, de dr. Vlad Morariu, în urma concursului organizat la sfârşitul lunii martie.

Numirea noului manager a fost oficializată marţi, 15 aprilie, în cadrul unei întâlniri a conducerii Spitalului Municipal cu medicii, personalul medical şi ceilalţi angajaţi ai instituţiei.

Vlad Morariu a prezentat obiectivele mandatului său. Un obiectiv imediat pe agenda noului manager este reorganizarea unor servicii în vederea eficientizării acestora, cu accent pe activitatea laboratorului. O atenţie deosebită va fi acordată susţinerii proiectului de construcţie a noului spital municipal, astfel încât din toamna anului 2015 activitatea medicală să se desfăşoare în noua clădire.

Îl asigur pe managerul Vlad Mororiu şi pe medicii Spitalului Municipal Fălticeni că vor avea în Primăria Fălticeni un sprijin real în tot ceea ce priveşte susţinerea activităţii instituţiei. Sunt convins că împreună vom realiza cea mai mare dorinţă a fălticenenilor şi a locuitorilor zonei Fălticeni, aceea de a avea un spital nou la Fălticeni. Este un obiectiv realizabil şi avem susţinerea autorităţilor guvernamentale pentru a-l duce la bun sfârşit”, a declarat prof. Gheorghe Cătălin Coman, primarul municipiului Fălticeni.