Flutur sustine ca PDL are cea mai buna echipa de candidati la europarlamentare


Intră acum și în grupul de

PDL a intrat în line dreaptă pentru pregătirea campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare care va începe săptămâna viitoare. Anunţul a fost făcut, miercuri, chiar de şeful campaniei electorale PDL, senatorul de Suceava Gheorghe Flutur, care a arătat, într-o conferinţă de presă, că PDL este pregătit să-şi tureze motoarele la maxim, fiind organizate echipe de campanie în fiecare judeţ. El şi-a exprimat încrederea în capacitatea de mobilizare a militanţilor partidului la aceste alegeri.

onofrei, flutur si balan

Senatorul democrat-liberal a mai declarat că au fost trecute testele prin care s-a dovedit forţa partidului la mitingurile organizate la Bucureşti şi Cluj Napoca, dar şi la lansarea candidaţilor partidului la alegerile europarlamentare. „PDL a dovedit că se mobilizează”, a spus şeful campaniei democrat liberalilor.

El a subliniat că PDL are cea mai bună echipă de candidaţi, oameni cu atitudine pro-europeană, cu atitudine constructivă, care au ca mandat să aducă Europa în fiecare casă din România. „PDL a avut garnitura de miniştri care au adus România în Uniunea Europeană. Dorim ca România să simtă avantajele că e stat membru al Uniunii Europene”, a spus Flutur.

El a mai declarat că PDL are la Suceava un avantaj, pentru că pe listă, pe locul şase, loc eligibil, e un sucevean, Orest Onofrei. Flutur a menţionat că după primele patru locuri stabilite la nivel naţional, candidatul organizaţiei PDL Suceava este pe locul al doilea după Cluj ceea ce dovedeşte atât meritele candidatului cât şi ale organizaţiei. „Avem un atu în plus ca PDL să fie votat la Suceava”, a declarat Flutur.


Intră acum și în grupul de