Acasă Actualitate 2294 de vize au fost eliberate de Consulatul General al Ucrainei la...

2294 de vize au fost eliberate de Consulatul General al Ucrainei la Suceava


Intră acum și în grupul de

Consulul general al Ucrainei la Suceava , Vasily Boeciko a declarat , luni, ca din data de 29 iunie s-au primit 2 357 de cereri din partea cetatenilor romani si au fost prelucrate si eliberate 2 294.

El a spus ca, zilnic, sint eliberate aproximativ 100 de vize de intrare in Ucraina, iar cele mai multe solicitari se inregistreaza in ziua de luni , in timp ce la polul opus este ziua de vineri. Vasily Boeciko a mai spus ca cele mai multe solicitari sint pentru vizele private , urmate de cele de tranzit pentru soferii care realizeaza activitati de transport international .El a spus ca au fost solicitari si pentru vizele de afaceri, culturale si turistice.



Consulatul General al Ucrainei de la Suceava a eliberat o singura viza pentru imigrare la munca.

Consulul general al Ucrainei la Suceava , Vasily Boeciko a subliniat ca ,pina in prezent , 50% din totalul vizelor private eliberate au fost acordate cetatenilor din judetul Suceava, 15% celor din judetul Botosani si 18 % celor din judetul Maramures, majoritatea solicitantilor de viza privata din aceste judete avind rude in Ucraina.

Reamintim ca din data de 16 iulie 2004 a intrat in vigoare prevederile Acordului intre Guvernul Romaniei si cel al Ucrainei cu privire la calatoriile reciproce ale cetatenilor.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version