Traficul greu pe DN 2 intre Falticeni si Suceava va fi deviat. Detalii aici


Intră acum și în grupul de

Din cauza unor lucrări care se desfăşoară în municipiul Fălticeni la înlocuirea conductelor de canalizare, traficul greu pe DN 2 între Fălticeni şi Suceava va fi deviat pe o rută ocolitoare de 35 de kilometri pe DN 2 E şi DN 17. Anunţul a fost făcut, joi, de prefectul de Suceava, Florin Sinescu, care a arătat, într-o conferinţă de presă că traficul dinspre Vama Siret spre Bucureşti va fi deviat din Suceava pe DN 17 spre Păltinoasa pe DN 2 E de unde se va ajunge pe DN 2 în dreptul localităţii Spătăreşti. „E o deviere de 35 de kilometri”, a spus Sinescu. El a menţionat că restricţia de tonaj se aplică tuturor autovehiculelor cu masa mai mare de 7,5 tone şi se va aplica în perioada 5 mai-15 iunie.

harta deviere trafic

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a explicat că în municipiul Fălticeni se derulează lucrări de înlocuire a conductelor de canalizare care se află pe traseul DN 2 şi că s-au căutat mai multe soluţii pentru traficul greu, dar că s-a ajuns la concluzia că devierea circulaţiei este singura opţiune. Sinescu a subliniat că firma de construcţii care realizează lucrarea a dat asigurări că va încheia până în 15 iunie lucrările, astfel încât restricţia să se ridice după această dată.

Prefectul a mai declarat că pe lângă echipaje de poliţie care vor dirija circulaţia, autorităţile sucevene vor anunţa această deviere de trafic şi Asociaţiei Transportatorilor, autorităţilor din sudul ţării, dar şi autorităţilor din Cernăuţi.

 Totodată, la intrarea în ţară, şoferilor autovehiculelor de mare tonaj li se vor înmâna pliante prin care sunt informaţi de această deviere a traficului greu.


Intră acum și în grupul de