Femeie din Vicovu de Jos cu atac de panica dusa la spital, dupa ce gospodaria i-a luat foc


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 60 de ani din Vicovu de Jos a suferit, marţi, un atac de panică din cauză că i-a luat foc gospodăria şi a fost transportată la Spitalul Municipal Rădăuţi.

Pompieri militari din Vicovu de Sus şi Rădăuţi, împreună cu Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă ale localităţilor Bilca, Vicovu de Jos şi Vicovu de Sus, au intervenit marţi cu patru autospeciale şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria din Vicovu de Jos.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la o anexă şi la acoperişul locuinţei, existând pericolul de propagare la întreaga gospodărie şi locuinţele aflate în imediata apropiere. Toate persoanele, precum şi animalele din gospodărie, două bovine, cinci ovine şi aproximativ 20 de păsări de curte, au fost evacuate la timp.

Pe timpul intervenţiei, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical soţiei proprietarului gospodăriei, în vârstă de 60 de ani, care a suferit un atac de panică. Aceasta a fost transportată la spitalul municipal Rădăuţi pentru investigaţii suplimentare.

În incendiu au ars bucătăria de vară pe o suprafaţă de 20 de metri pătraţi, acoperişul casei pe 60 de metri pătraţi, acoperişul fântânii şi 10 metri liniari de gard din lemn. Focul a degradat planşeul (pe 60 de metri pătraţi) şi pereţii casei (pe 40 de metri pătraţi).

Flăcările au izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric defect.

Pompierii au salvat restul casei, adăpostul de animale şi locuinţele învecinate

 


Intră acum și în grupul de