Emanuel’s, un nou fast-food cu sortimente delicioase de pizza, la Iulius Mall Suceava

Food Court-ul Almondo din Iulius Mall Suceava şi-a îmbogăţit oferta gastronomică cu un nou fast food. Emanuel’s propune preparate delicioase pentru gusturile tuturor pofticioşilor. De curând, noua locaţie îi îmbie pe clienţii Iulius Mall Suceava cu sortimente apetisante de pizza şi preparate din carne de pui.

Emanuel's IM SV_2014

Pentru gurmanzii care apreciază o mâncare rapidă şi gustoasă, Emanuel’s este destinaţia ideală. Meniul noului fast food include 15 sortimente de pizza, personalizate pentru gusturile variate ale clienţilor, cu ingrediente de calitate superioară. Preparatele sunt realizate de bucătari cu experienţă, special pregătiţi pentru a face cea mai bună pizza.

Cei care vor să se delecteze cu meniuri americane pot alege crispy şi wings, realizate după reţete originale. Pentru amatorii de mâncare uşoară, la Emanuel’s se găsesc trei tipuri de salate, pentru toate gusturile, cu ingrediente proaspete. Iar pentru ca meniul să fie complet, pofticioşii au la dispoziţie şi numeroase sortimente de îngheţată, precum şi deliciosul profiterol.

Atenţia la detalii, calitatea preparatelor, gustul desăvârşit şi servirea ireproşabilă recomandă fast food-ul Emanuel’s tuturor celor care vor o pauză de masă savuroasă. Amenajarea permite clienţilor să vadă cum sunt realizate felurile de mâncare şi să admire priceperea bucătarilor în mânuirea aluatului. Astfel, vor avea poftă bună şi o experienţa culinară deosebită.

 

Departament PR

W: www.iuliusmall.com

E: pr@iuliusmall.com