Cafeneaua LA FONTANA s-a deschis, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

La Fontana_IM_SV1_2014Amatorii de destindere în compania unei cafele aromate, care aduce bună dispoziţie, pot alege un nou local inaugurat în Iulius Mall Suceava. Situată la parter, La Fontana îşi întâmpină clienţii într-un ambient deosebit, relaxant şi elegant, în care se pot savura cele mai delicioase şi revigorante băuturi din cafea şi nu numai, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit sursei citate, La Fontana, noua destinaţie de petrecere a timpului liber din Iulius Mall, oferă produse de cea mai bună calitate şi un meniu diversificat. Sucevenii se vor putea delecta cu o cafea cu gust intens şi atent selecţionată, precum şi cu numeroase preparate pe baza îndrăgitei licori negre: cappuccino, espresso, cafea în diferite culori şi arome şi multe altele. În plus, cei care doresc să se bucure de savoarea unor băuturi răcoritoare pot opta pentru fresh-uri din fructe proaspete sau cocktail-uri îmbietoare. La Fontana se distinge prin reţetele originale şi prin grija acordată alegerii ingredientelor, astfel încât să depăşeacă şi cele mai exigente aşteptări ale clienţilor.

La Fontana_IM_SV_2014Cafeneaua deschisă în Iulius Mall propune şi o diversitate de produse de patiserie, realizate în laboratoarele proprii, din ingrediente alese cu grijă. Pofticioşii au de ales dintre croissante pufoase, brioşe delicioase, tarte cu brânză şi fructe şi chiar sandwich-uri hrănitoare. Iar pentru clienţii grăbiţi, La Fontana are şi serviciul „take away”, care le permite să îşi cumpere cafeaua sau preparatele preferate pentru acasă sau pentru serviciu.

În document se arată că, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 18.00, La Fontana îşi răsfaţă clienţii cu un Café Concert, care îmbină aromele intense cu cele mai frumoase melodii interpretate de artişti locali şi nu numai.

Pentru că pune accent pe calitatea serviciilor, La Fontana oferă un cadru elegant şi un ambient relaxant, ideal atât pentru ieşirile cu prietenii, cât şi pentru întâlnirile de business. Mobilierul a fost realizat special, cu materiale aduse din Spania, în culori care denotă rafinament.


Intră acum și în grupul de