Premiul II pentru studentii USV participanti la concursul national ”Robotics&Automation Student Design”, de la Bucuresti


Intră acum și în grupul de

Robot_detectia_minelor

Echipajul studențesc al Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava a câștigat Premiul II, în urma participării la concursul national ”Robotics&Automation Student Design” organizat de Academia Tehnică Militară din București, la finele săptămânii trecute, informează într-un comunicat de presă, prof. univ. dr. Mihai Dimian.

Potrivit sursei citate, „Robotul pentru detectarea minelor” proiectat și dezvoltat de studenți ai Facultătii de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor din cadrul USV a obținut locul II în cadrul concursului național ”Robotics & Automation Student Design” organizat de Academia Tehnică Militară din București. În faza finală a competiției ce a avut loc pe 24 aprilie la București s-au calificat 10 echipe, primul loc fiind ocupat de echipa Academiei Tehnice Militare, iar locul al treilea fiind obținut de echipa Universității Politehnica din București. Echipa USV a fost formată din Sebastian Avătămăniței, Victor Slăvoiu și Ovidiu Timoficiuc, masteranzi în anul I la specializarea Management Informatic în Industrie și Administrație.

Diploma_Premiu_Robot

Premiile acordate în cadrul concursului „Robotics & Automation Student Design Contest 2014:

Premiul I: Adriana MILĂŞAN, Bogdan BĂBUŞ, Andrei GHEORGHE (Academia Tehnică Militară) cu proiectul „Swarm Robots”.

Premiul II: Sebastian AVĂTĂMĂNIŢEI, Victor SLĂVOIU, Ovidiu TIMOFICIUC (Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava) cu proiectul „Landmine Detection Robot Scout”.

Premiul III: Iulian CALCIU, Ioan OLTEAN (Universitatea „Politehnica” din Bucureşti) cu proiectul „Persistence of Vision RGB”.

Premiu special: Marian PLATONOV (Universitatea „Gheorghe Asachi” din Iaşi) cu proiectul „Digilent RoboSpy”.

Premiu special: Dinu VARTA, Maria GOMOESCU (Academia Tehnică Militară) cu proiectul „The Crazy Motorcycle”.

Premiu special: Radu MIHALCEA (Academia Tehnică Militară) cu proiectul „Beatle Bot”.


Intră acum și în grupul de